TAXI DRONRIJP SCHIPHOL

Uw taxi van Dronrijp naar Schiphol

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare taxi om van Dronrijp naar Schiphol te reizen bent u bij Taxicentrale MGT Dronrijp aan het juiste adres. Onze taxichauffeurs kennen als geen ander de weg tussen Dronrijp en de luchthaven Schiphol.

Rijd comfortabel met de taxi naar Schiphol!

Uw taxi Dronrijp Schiphol verzorgen wij graag. Wij hebben hiervoor de beschikking over een goed onderhouden wagenpark van diverse soorten taxi’s. Wij bieden onze taxidiensten niet alleen aan aan bedrijven maar rijden ook voor particulieren en diverse reisbureau’s regelmatig van Dronrijp naar Schiphol. Uiteraard rijden wij ook vanuit de omgeving van Dronrijp met onze taxi’s naar Schiphol. Voor het tarief hoeft u het niet te laten, wist u dat Taxicentrale MGT Dronrijp voor een rit naar Schiphol tot wel 50% voordeliger is als andere taxibedrijven? Natuurlijk rijden wij ook met onze taxi van Dronrijp naar Amsterdam.

Scherpe tarieven voor een taxivervoer naar Schiphol

Wanneer bij ons een taxi van Dronrijp naar Schiphol besteld bent u verzekerd van een zeer scherp tarief. Wij hanteren voor deze taxirit een vaste prijs zodat u vooraf weet hoeveel de taxirit u gaat kosten.

Prijs Dronrijp – Schiphol per taxi: € 125,-
Prijs Dronrijp – Schiphol per taxibusje € 145,-

Reserveer direct uw taxi naar Schiphol bij Taxi centrale MGT Dronrijp!

Wanneer u een Schiphol taxi wilt bestellen kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer
06 – 853 30 115
. Uiteraard kunt u ons ook bereiken per email of via het formulier op onze contact pagina.

Schipholtaxi Friesland, Groningen & Drenthe

Taxicentrael MGT, dé Schipholtaxi van het Noorden. Wij rekenen geen toeslagen en u deelt de taxi nooit met anderen. Voor een persoonlijke, betrouwbare en betaalbare taxi belt u Schiphol Taxi van taxicentrale MGT op 06- 853 30 115.

Direct contact via Whatsapp ( 24/7)

Vaste tarieven Schiphol taxi
Friesland - Schiphol
1 t/m 4 pers.
€135,-
All in.