TAXI LEEUWARDEN FRIESLAND – AMSTERDAM

Uw taxi van Leeuwarden naar Amsterdam

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare Taxi Leeuwarden Amsterdam te reizen bent u bij Taxicentrale MGT aan het juiste adres. Onze taxichauffeurs kennen als geen ander de weg tussen Amsterdam en Leeuwarden.

Rijd met taxicentrale MGT naar de Amsterdamse grachten!

Rijd met Taxicentrale MGT van Leeuwarden naar Amsterdam en ervaar het gemak van een taxi die u precies brengt naar uw bestemming. U hoeft niet over te stappen, hebt geen vertraging, heeft geen problemen met parkeren in Amsterdam en komt ontspannen aan op uw bestemming. En voor het tarief hoeft u het niet te laten, wist u dat Taxicentrale MGT voor een rit van Leeuwarden naar Amsterdam tot wel 50% voordeliger is als andere taxibedrijven?

Tarief voor taxivervoer naar Amsterdam

Wanneer bij ons een taxi van Leeuwarden naar Amsterdam besteld bent u verzekerd van een zeer scherp tarief. Wij hanteren voor deze taxirit een vaste prijs zodat u vooraf weet hoeveel de rit u gaat kosten.

  • Tarief taxi Leeuwarden – Amsterdam (maximaal 4 personen) € 125,-
  • Tarief taxibusje Leeuwarden – Amsterdam (maximaal 8 personen) € 145,-

Reserveer direct uw taxi bij Taxicentrale MGT!

Wanneer u een taxi wilt bestellen kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 06 – 853 30 115. Uiteraard kunt u ons ook bereiken per email of via het formulier op onze contact pagina.

Bel Taxicentrale MGT Leeuwarden: 06- 853 30 115.

Schipholtaxi Friesland, Groningen & Drenthe

Taxicentrael MGT, dé Schipholtaxi van het Noorden. Wij rekenen geen toeslagen en u deelt de taxi nooit met anderen. Voor een persoonlijke, betrouwbare en betaalbare taxi belt u Schiphol Taxi van taxicentrale MGT op 06- 853 30 115.

Direct contact via Whatsapp ( 24/7)

Vaste tarieven Schiphol taxi
Friesland - Schiphol
1 t/m 4 pers.
€135,-
All in.