Direct taxi reserveren

Hoe wij de taxikosten berekenen

De taxikosten van elke rit worden bepaald door een aantal factoren: het starttarief, de afstand en de tijdsduur van de reis. Aan afloop van de taxirit krijgt u een geprinte bon van de bestuurder waarop duidelijk te zien is hoe de ritprijs is berekend. Daarnaast geeft de bon weer door welke chauffeur u bent vervoert en waar u terecht kunt met eventuele klachten. 

Vaste tarieven voor langere afstanden en vliegvelden

Voor taxivervoer naar onder meer Schiphol, Eelde airport of andere 'verre' bestemmingen biedt Taxicentrale MGT vaste ritprijzen aan. De tarieven gelden voor een enkele reis. Heeft u vragen over een prijsafspraak voor overige bestemmingen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op doormiddel van het contactformulier op onze website of neem telefonisch contact met ons op via het welbekende telefoonnummer: 06 - 853 30 115

Enkele voorbeelden van vaste ritprijzen:

Meer informatie over taxi tarieven kunt u vinden op de pagina hierover van de rijksoverheid en berekenen wat een rit op de taximeter kost kan op de wat kost een taxi pagina, let hierbij wel op dat eventuele prijsafspraken in deze calculator niet worden meegenomen.

Schipholtaxi Friesland, Groningen & Drenthe

Taxicentrael MGT, dé Schipholtaxi van het Noorden. Wij rekenen geen toeslagen en u deelt de taxi nooit met anderen. Voor een persoonlijke, betrouwbare en betaalbare taxi belt u Schiphol Taxi van taxicentrale MGT op 06- 853 30 115.

Direct contact via Whatsapp ( 24/7)

Vaste tarieven Schiphol taxi
Friesland - Schiphol
1 t/m 4 pers.
€165,-
All in.
Friesland - Schiphol
5 t/m 8 pers.
N.B.
Niet beschikbaar