Pakketvervoer

Pakketvervoer

Taxicentrale MGT te Leeuwarden beperkt zich niet alleen tot het vervoeren van personen. Ook pakketten, brieven en andere goederen kunnen worden vervoerd.

Door het grote aantal taxi’s en taxibussen dat wij dagelijks op de weg hebben kunnen wij mede op het gebied van pakketvervoer een vlotte en vertrouwelijke service bieden. Kortom, heeft u vervoersoplossingen nodig met auto en chauffeur (of driver only), neem dan contact op met taxicentrale MGT. En maak kennis met de scherpe prijzen die wij u kunnen bieden, afhankelijk van uw volume- en individuele wensen. 

Taxicentrale MGT kan de meest uiteenlopende opdrachten uitvoeren, van het vervoer van vertrouwelijke documenten tot vervoer tot maximaal 1.000 kg en uiteraard worden alle ad hoc oftewel spoedopdrachten direct uitgevoerd.
Kortom, heeft u vervoersoplossingen nodig met auto en chauffeur (of driver only), neem dan contact op met taxicentrale MGT En maak kennis met de scherpe prijzen die wij u kunnen bieden.

Schipholtaxi Friesland, Groningen & Drenthe

Taxicentrael MGT, dé Schipholtaxi van het Noorden. Wij rekenen geen toeslagen en u deelt de taxi nooit met anderen. Voor een persoonlijke, betrouwbare en betaalbare taxi belt u Schiphol Taxi van taxicentrale MGT op 06- 853 30 115.

Direct contact via Whatsapp ( 24/7)

Vaste tarieven Schiphol taxi
Friesland - Schiphol
1 t/m 4 pers.
€159,-
All in
Friesland - Schiphol
5 t/m 8 pers.
N.B.
Niet beschikbaar