Taxicentrale MGT Leeuwarden

Uw taxicentrale in Leeuwarden

Een gezellig avondje uit in Leeuwarden voor een concert, theatervoorstelling of gewoon een ouderwetse kroegentocht en wel zin in een borrel? Geniet volop van de avond en vermijd direct hoge parkeerkosten in het centrum. Taxicentrale MGT brengt u veilig en voordelig naar de plaats van bestemming. Wij brengen u vierentwintig uur per dag veilig thuis in onze comfortabele Mercedessen.

Uw eigen auto weer veilig thuis

Als een verjaardag of avondje uit onverwachts wel heel gezellig wordt en u niet meer kunt rijden, heeft Taxicentrale MGT een geschikte oplossing voor u. Wij bieden namelijk een dubbele chauffeursdienst aan. Een chauffeur rijdt uw gezelschap per taxi naar huis, een andere bestuurder zorgt ervoor dat uw auto weer netjes voor uw huis staat.

Grote groepen

Reist u met meer dan vier personen? Ook daarvoor kunt u terecht bij taxicentrale MGT. Handig als u met een groepje vrienden op stap bent of als u met de hele familie een lekker dagje uit gaat. Taxicentrale MGT staat klaar om jullie van en naar ieder uitstapje te vervoeren.

Schipholtaxi Friesland, Groningen & Drenthe

Taxicentrael MGT, dé Schipholtaxi van het Noorden. Wij rekenen geen toeslagen en u deelt de taxi nooit met anderen. Voor een persoonlijke, betrouwbare en betaalbare taxi belt u Schiphol Taxi van taxicentrale MGT op 06- 853 30 115.

Direct contact via Whatsapp ( 24/7)

Vaste tarieven Schiphol taxi
Friesland - Schiphol
1 t/m 4 pers.
€159,-
All in
Friesland - Schiphol
5 t/m 8 pers.
N.B.
Niet beschikbaar