Taxicentrale MGT Leeuwarden

Uw taxicentrale in Leeuwarden

Een gezellig avondje uit in Leeuwarden voor een concert, theatervoorstelling of gewoon een ouderwetse kroegentocht en wel zin in een borrel? Geniet volop van de avond en vermijd direct hoge parkeerkosten in het centrum. Taxicentrale MGT brengt u veilig en voordelig naar de plaats van bestemming. Wij brengen u vierentwintig uur per dag veilig thuis in onze comfortabele Mercedessen. 

Uw eigen auto weer veilig thuis

Als een verjaardag of avondje uit onverwachts wel heel gezellig wordt en u niet meer kunt rijden, heeft Taxicentrale MGT een geschikte oplossing voor u. Wij bieden namelijk een dubbele chauffeursdienst aan. Een chauffeur rijdt uw gezelschap per taxi naar huis, een andere bestuurder zorgt ervoor dat uw auto weer netjes voor uw huis staat. 

Taxibusjes voor groepsvervoer

Taxicentrale MGT beschikt over Mercedes-Benz Vito, 8 personenbusjes.
Dus heeft u ergens een feestje of wilt u als groep reizen ? Maak dan gebruik van onze groepsvervoer service. Met deze taxibusjes brengen wij u als groep overal veilig, voordelig en op tijd naar toe. Uiteraard kunt u ook op ons rekenen als u alleen of met z'n tweeën een taxi nodig heeft!

Prijsvermindering bij lange ritten

Moet u op tijd aankomen op het vliegveld Eindhoven Airport of gaat u bijvoorbeeld lekker een dagje naar Groningen? Voor langere taxiritten biedt Taxicentrale MGT vervoer aan tegen een gereduceerd tarief. Bekijk hier een aantal van de vaste ritprijzen. Bij ons weet u zeker dat u snel en voordelig op de plek van bestemming aankomt. 

Schipholtaxi Friesland, Groningen & Drenthe

Taxicentrael MGT, dé Schipholtaxi van het Noorden. Wij rekenen geen toeslagen en u deelt de taxi nooit met anderen. Voor een persoonlijke, betrouwbare en betaalbare taxi belt u Schiphol Taxi van taxicentrale MGT op 06- 853 30 115.

Direct contact via Whatsapp ( 24/7)

Vaste tarieven Schiphol taxi
Friesland - Schiphol
1 t/m 4 pers.
€149,-
All in.
Friesland - Schiphol
5 t/m 8 pers.
N.B.
Niet beschikbaar