Luchthavenvervoer

Comfortabel naar Schiphol of een ander vliegveld

** Taxicentrale MGT, GEGARANDEERD de GOEDKOOPSTE SCHIPHOL-TAXI van LEEUWARDEN en geheel FRIESLAND! **

Zijn de koffers gepakt voor een welverdiend weekje weg naar een tropische bestemming? Of gaat u er een paar daagjes tussenuit? Taxicentrale MGT zorgt ervoor dat uw vakantie al begint vanaf het moment dat u in de auto stapt. Niets met koffers slepen of uw auto tegen een gepeperd tarief op het vliegveld laten overnachten. Wij zetten u pal voor de deur af en helpen u uiteraard met alle bagage. Wij combineren onze ritten niet, dus u heeft bij ons altijd uw privéchauffeur naar en van de luchthaven.Wanneer u gebruik wenst te maken van een van onze vervoersdiensten, verzoeken wij u dit telefonisch te reserveren en minimaal 24 uur van te voren!

Rekenvoorbeeld tarief: U gaat met 4 personen naar Schiphol dan is de prijs p.p. €  42,25 all in.
(€159,- taxirit + €10,- tijdelijke brandstoftoeslag = €169,- totaal)

Mocht u vragen hebben, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Actietarieven Schiphol vervoer ** Gegarandeerd de goedkoopste schiphol-taxi van Friesland! **

Taxi
Voor de hele taxi (Max 4 personen)
€159,- all in

Snel van uw bedrijf naar het vliegveld

Komt er een zakenrelatie over of gaat u zelf op zakenreis? Taxicentrale MGT staat dag en nacht voor u klaar om u van en naar het vliegveld te brengen. De auto is uitgerust met de nieuwste navigatiesoftware met TMC-filevermijding. Bovendien maken wij op de luchthaven Schiphol gebruik van het zogenaamde Meeting Point.

Speciaal luchthaventransport

Gaat u gezellig met de hele familie op vakantie en zoekt u luchthavenvervoer voor een grote groep? Is er iemand aanwezig met een rolstoel? Dat is geen enkel probleem. Taxicentrale MGT werkt samen met verschillende andere taxibedrijven, zodat wij u elke vorm van personenvervoer kunnen aanbieden. 

Schipholtaxi Friesland, Groningen & Drenthe

Taxicentrael MGT, dé Schipholtaxi van het Noorden. Wij rekenen geen toeslagen en u deelt de taxi nooit met anderen. Voor een persoonlijke, betrouwbare en betaalbare taxi belt u Schiphol Taxi van taxicentrale MGT op 06- 853 30 115.

Direct contact via Whatsapp ( 24/7)

Vaste tarieven Schiphol taxi
Friesland - Schiphol
1 t/m 4 pers.
€159,-
All in
Friesland - Schiphol
5 t/m 8 pers.
N.B.
Niet beschikbaar