Ziekenvervoer Leeuwarden

Taxicentrale MGT: voor al uw ziekenvervoer in Leeuwarden

Wilt u op bezoek bij uw zieke familielid in het MCL of heeft u zelf een behandel- of doktersafspraak bij het MCL? Taxicentrale MGT zorgt ervoor dat u ruim op tijd en zonder stress arriveert. Als u wilt komen wij u niet alleen brengen, maar ook weer ophalen. Moet u een heel eind reizen, bijvoorbeeld naar een ziekenhuis buiten de regio? Ook voor langere ritten kunt u ons met een gerust hart inschakelen. Voor retourritten en vervoer buiten Leeuwarden is het mogelijk om een gunstige, vaste prijs af te spreken. 

Heeft u recht op vergoeding?

Voor sommige taxiritten heeft u recht op een compensatie van uw verzekeraar. Als u bijvoorbeeld regelmatig nierdialyse of oncologische behandelingen krijgt, heeft u kans dat uw verzekeraar het taxivervoer vergoedt. Neem contact op met uw zorgverzekeraar of u recht hebt op een compensatie of vergoeding.

Schipholtaxi Friesland, Groningen & Drenthe

Taxicentrael MGT, dé Schipholtaxi van het Noorden. Wij rekenen geen toeslagen en u deelt de taxi nooit met anderen. Voor een persoonlijke, betrouwbare en betaalbare taxi belt u Schiphol Taxi van taxicentrale MGT op 06- 853 30 115.

Direct contact via Whatsapp ( 24/7)

Vaste tarieven Schiphol taxi
Friesland - Schiphol
1 t/m 4 pers.
€159,-
All in
Friesland - Schiphol
5 t/m 8 pers.
N.B.
Niet beschikbaar