Schiphol Taxi MGT, Goedkope Taxi naar Schiphol €159,-

Schiphol Taxi MGT, Goedkope Taxi naar Schiphol vanuit Friesland: €159,-

Schipholtaxi-bestellenLees hier alles over onze Schiphol Taxi of bereken meteen het Schipholtaxi tarief. Alles voor uw Taxi of Taxibusje naar Schiphol.

Met onze Schipholtaxi service bieden wij u goed en comfortabel privé taxivervoer voor een goedkope prijs. Wij bieden u vaste tarieven voor een taxi naar Schiphol, 7 dagen in de week 24 uur per dag, en zonder enige toeslag achteraf. Als u zomaar in een Schipholtaxi zou stappen op een standplaats voor een rit naar of van de luchthaven Schiphol weet u van te voren niet wat de kosten zijn, en u bent zeker een stuk duurder uit. De wettelijke maximum taxitarieven zitten boven de twee euro per gereden kilometer. Daar bovenop komt nog eens een instap tarief en wachtgeld. Bij ons betaalt u voor een taxi naar Schiphol een all-in bedrag, wat vele malen lager ligt.

Klik hier en bereken je taxi naar of van Schiphol

Schipholtaxi Vervoer, de auto’s

Voor het taxivervoer naar en van Schiphol heeft u bij ons de mogelijkheid om een vierpersoons Schipholtaxi te bestellen, maar ook een taxibus voor zes of acht personen. Al ons vervoer is gebaseerd op privé vervoer, dus geen vreemde mensen die met u meerijden in de taxi. Heeft u specifieke wensen zoals een type auto of zoekt u een chauffeur die een bepaalde taal spreekt, schroom dan niet om ons te bellen. Wij proberen altijd alles om aan uw wensen tegemoet te komen.

Taxi naar Schiphol voor heel Nederland

Of u nu Schiphol taxi vervoer voor Amsterdam of Almere nodig heeft of taxivervoer van Utrecht naar Schiphol of Den Haag, het maakt ons niets uit. Vanuit elke plek, elke woonplaats, vervoeren wij u naar of van Schiphol. Het berekenen van de kosten voor uw taxi naar Schiphol is bij ons zo gedaan. Als u het eens bent met het taxitarief, kunt u de Schipholtaxi meteen telefonisch bestellen. Onze tarieven zijn all inclusive, dus geen verassingen meer achteraf. Al ons vervoer is privé vervoer. Geen vreemde mensen die met u mee rijden, bovendien bepaalt u zelf om welke tijd u opgehaald wilt worden.  Naast deze voordelen gelden ook nog eens onze tarieven 24/7 !

Onze Schipholtaxi Service €159,- !

1. Vaste lage prijs 24/7

Bij een PIN-betaling rekenen wij een toeslag van €9,75.

2. Geen toeslagen achteraf

3. Nette Schipholtaxi met chauffeur

4. Meer dan 20 jaar ervaring met de Schipholtaxi

Gemiddeld een 8,9

Een 8,9 is het cijfer dat wij van onze klanten krijgen, gebaseerd op 783 beoordelingen. Wij van Taxicentrale MGT proberen alles er aan te doen om het u naar de zin te maken. Zowel onze particulieren als zakelijke klant zijn beide even belangrijk voor ons. Wij blijven onze dienstverlening verbeteren!

Taxiservice, onze taxichauffeurs

Onze taxichauffeurs die worden ingezet in onze Schipholtaxi’s, zijn netjes gekleed en Engels sprekend. Onze taxichauffeurs zijn in het bezit van een wettelijk verplichte taxipas, en hebben geruime ervaring als taxichauffeur. Op verzoek kunnen wij chauffeurs inzetten die buiten Engels ook andere vreemde talen spreken. Zo hebben wij een keer een klant op Schiphol moeten opwachten die een Japans sprekende taxichauffeur wilde hebben. Laten wij zo’n chauffeur nu ook op de taxi hebben rijden! De klant was ieder geval zeer content dat zijn belangrijke klant netjes op Schiphol werd verwelkomd door een Japans sprekende chauffeur.

Een andere taxirit nodig, vraag het ons even !

Taxicentrale MGT staat voor goed en voordelig taxivervoer naar en van Schiphol. Een Schipholtaxi voor een scherp tarief met de juiste service. Wij bieden altijd een nette taxi met chauffeur aan voor een goed tarief. Wij rijden op tijd dus bent u altijd op tijd op de luchthaven om uw vlucht te halen. Heeft u eens een taxi nodig voor een andere locatie dan Schiphol. Vraag het ons gerust en wij geven u een nette offerte.

Schiphol is één van de beste luchthavens ter wereld!

Wist u al dat Amsterdam Schiphol Airport bij de top drie van de wereld behoord? Er bestaan Awards voor de beste luchthavens en in 2013 is onze luchthaven derde geworden. Er wordt op van alles gelet zoals de website van de luchthaven, grondtransport, klantvriendelijkheid etc. Bovendien zijn er onderzoeken onder de passagiers gehouden.

Schipholtaxi Friesland, Groningen & Drenthe

Taxicentrael MGT, dé Schipholtaxi van het Noorden. Wij rekenen geen toeslagen en u deelt de taxi nooit met anderen. Voor een persoonlijke, betrouwbare en betaalbare taxi belt u Schiphol Taxi van taxicentrale MGT op 06- 853 30 115.

Direct contact via Whatsapp ( 24/7)

Vaste tarieven Schiphol taxi
Friesland - Schiphol
1 t/m 4 pers.
€159,-
All in
Friesland - Schiphol
5 t/m 8 pers.
N.B.
Niet beschikbaar