Schiphol Taxi Leeuwarden

Schiphol Taxi Leeuwarden

Heeft u een taxi nodig om naar het vliegveld te komen? Schiphol taxi Leeuwarden van taxibedrijf MGT Leeuwarden bied u de uitkomst wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van en vanaf alle vliegvelden in Nederland en Duitsland! Wij rijden in taxi auto’s en taxi busjes om u van alle comfort te voorzien! Ook zorgen wij ervoor dat er voldoende bagage ruimte aanwezig is en beschikken wij over kinderstoeltjes. Zo zorgen wij ervoor dat er voor alle situaties een oplossing is!

Tarief taxi t/m 4 pers. :

Leeuwarden – Amsterdam Schiphol enkele reis € 159,-    retour € 270,-
Leeuwarden – Groningen Airport Eelde € 90,-    retour € 180,-

Taxi Leeuwarden

Wij zijn niet alleen een vliegveld service, ook is het mogelijk om ons te boeken voor dagelijks, groeps of zakelijk taxi vervoer. Dus heeft u een taxi nodig wij staan voor u klaar! Wij vervoeren al een groot aantal klanten door het hele land. Als u van een bedrijf bent dan is bij ons de gewoonte om op rekening te rijden, ook kunt u in de taxi contant betalen!

Schipholtaxi Friesland, Groningen & Drenthe

Taxicentrael MGT, dé Schipholtaxi van het Noorden. Wij rekenen geen toeslagen en u deelt de taxi nooit met anderen. Voor een persoonlijke, betrouwbare en betaalbare taxi belt u Schiphol Taxi van taxicentrale MGT op 06- 853 30 115.

Direct contact via Whatsapp ( 24/7)

Vaste tarieven Schiphol taxi
Friesland - Schiphol
1 t/m 4 pers.
€159,-
All in.
Friesland - Schiphol
5 t/m 8 pers.
N.B.
Niet beschikbaar